De avonturen van Senna en Wini

avonturen-senna-wini
Een hond brengt een heel sociaal leven met zich mee. Iedereen, met name mensen met honden, beginnen tegen je te praten. Zo ook afgelopen zaterdag. Een oud mannetje komt naar mij toe. Hij vraagt of ik even meeloop naar zijn auto. Deze staat twee meter verderop dus ik denk, dat moet kunnen. Het mannetje is, zo schat ik, ook al tachtig jaar dus ik zie geen gevaar ;).

We lopen naar zijn auto en hij opent de kofferbak. Daar zit een prachtige Beagel van zeven jaar oud. Senna en de oude Beagel begroeten elkaar enthousiast. "Ze luisteren nooit he?" zegt de oude man. Ik moet lachen en geef hem gelijk. Beagels zijn heerlijk eigenwijze beestjes die lekker hun eigen gang gaan.

Na drie dagen met Senna kan ik concluderen dat mijn angst voor honden steeds een beetje afneemt. Naast het feit dat ik daar heel blij mee ben moet ik eerlijk toegeven dat het ook wel heel gezellig is en het veel leuke nieuwe contacten met zich meebrengt! Gelukkig kan ik nog zes dagen genieten van mijn kleine 'grote' vriendin.

op

wini