Een kleine ode aan mijn lieve Jori

img_9916
Het is helemaal niet zo gewoon dat papa’s direct goed bonden met hun kindje. Meestal is dat pas op latere leeftijd of in ieder geval na een half jaar.

Gelukkig is dat bij ons thuis niet zo. De reden dat ik namelijk weer aan het werk kan en bijna weer fulltime aan de bak ben heeft alles te maken met mijn lieve Jori. Hij is, zoals de meesten van jullie wel weten, thuis bij Anne-Famke als ik aan het werk ben. En dat die twee bonden is wel duidelijk. Zodra ze haar papa hoort begint ze te glunderen van oor tot oor, prachtig!

Ik vind het echt bewonderenswaardig dat Jori ‘huis’ papa is. Ik krijg daardoor de kans om mij verder te ontwikkelen, althans op werkgebied, en daar ben ik echt heel blij mee. Dat vind ik echte liefde en lieve Jori, daardoor hou ik nog meer van je!

Het voelt ook echt heel fijn dat we er beide zoveel voor onze mini kunnen zijn. Ik realiseer mij dat we in een bevoorrechte positie zitten maar daarnaast is het ook een keuze geweest, hoewel het natuurlijk altijd afwachten is hoe het in de praktijk gaat. En dat zal in elke fase van Anne-Famke haar leven weer een afweging zijn.

Want misschien werkt Jori over een half jaar wel drie dagen en wordt onze mini heel gelukkig van een kinderdagverblijf zodat ze met andere kindjes kan spelen. We weten het niet maar voor nu voelt dit goed.

Een kleine ode aan mijn lieve vriendje Jori :)

op

Mini, MiniWini, werkendemama