Eerste twee weken overleefd

Wauw, wat heb ik geweldig werk. Ik doe de communicatie voor projecten en organisaties die ik leuk vind en dat is maar goed ook! Anders was ik denk ik liever thuis gebleven bij Anne-Famke.
img_9478

Zonder gekheid, de eerste twee weken waren best pittig. Ik denk dat de combinatie met borstvoeding daar ook mee te maken heeft. Na drie maanden ben ik nu aan het afbouwen. Ik vervang telkens één voeding per week door kunstvoeding. Zowel voor Anne-Famke fijn als voor mij. Zo kan zij wennen en ik ook!

Verder geniet ik echt weer van mijn werk. Ik ben vooral opgelucht dat ik nog nodig ben en dat mijn opdrachtgevers blij zijn dat ik terug ben. En af en toe komt Jori gewoon even langs op het werk met Anne-Famke. Dat vinden mijn opdrachtgevers heel gezellig. Op de foto Hotze van Cafe de Bak en Proefverlof.

winhotze

In september gaan we weer volop los in 't garnalenfabriekje en Theaterkerk Nes, hoewel we daar nog wel wat budget kunnen gebruiken. Dus mocht je nog een potje geld hebben ☺.

Daarnaast zijn de projecten van De Reis allemaal onderweg. Dit zijn prachtige Mienskipsprojecten overal in de provincie. Benieuwd? Kijk vooral even op de website. Ook bij Proefverlof en Cafe de Bak heb ik weer wat leuke opdrachten en last but not least ben ik uiteraard weer in actie voor ons familiebedrijf. Verder zijn er nog de vrijwillige en maatschappelijke klussen zoals de Facebookpagina van de Blokhuispoort en het ontwikkelen van een Living Lab Nieuwe Democratie. Dan weet je weer een beetje wat ik zoal doe.

Vrijdag heb ik trouwens een leuke date met mijn lieve Jori en daar kijk ik ontzettend naar uit! Kortom, het leven is goed.

op

Wini, Mini, MiniWini