Klussen voor 'gratis' bakje koffie

Herken je dit? “Zullen we even een bakje koffie doen dan kun je wellicht even meekijken?”

koffie

Bakjes koffie om ‘gratis’ je kennis te delen of om even mee te kijken? Als ik eerlijk ben vind ik het een eer als me dit gevraagd wordt want blijkbaar ben ik, zakelijk gezien, interessant genoeg om mee te denken. Een compliment dus, toch?

Maar ja al die uurtjes koffie drinken kosten wel tijd. Natuurlijk hoeft er niet altijd iets tegenover te staan als je iemand even op weg helpt want dit hoort ook wel een beetje bij het ZZP leven. Toch lijkt het me een leuk idee om hier het komende jaar anders mee om te gaan want straks moet ik mijn tijd nog efficiënter indelen.

Want met tof werk, het allerliefste kind van de wereld, een lief vriendje, een sociaal leven en een klus-huis wordt het verdelen van tijd een interessante uitdaging.

Dus wil je een bakje koffie met mij drinken omdat je denkt dat ik je kan helpen of dat mijn kennis nuttig is? Dan wil ik een uurtje klus-tijd terug in ons huis. Bedenk dus, voordat je me vraagt, even of je graag wilt verven, in de tuin helpt of een wandje plaatst ;).

Ps. Herkenbaar? Hoe ga jij hier als zzp’er dan mee om? Reageer gerust.

op

Wini, droomhuis, dro