Mag ik met je Mini Wini op de foto?

Ik parkeer mijn auto bij Borgesius voor de deur en ren naar binnen. Ik ben bijna te laat en voor de mensen die mij kennen daar heb ik een hekel aan. Ik meld mij bij de balie maar ik ben in het verkeerde gebouw. Ik vlieg weer naar de uitgang en wil mijn auto pakken om snel naar de andere kant van het gebouw te rijden maar dat kan niet er staat een vrachtwagen achter mijn Mini.

De stoere vrachtwagenchauffeur komt op me af en vraagt in een Groningse dialect of dit mijn auto is. "Euh ja, wat dan"? vraag ik vertwijfeld. "Mag ik een foto maken? Mijn schoonzus heeft net een nieuwe Mini, ook een rode. Ik zal tegen haar zeggen dat ze haar auto ook een naam moet geven. Wel grappig trouwens dat je hem geen Mini maar Wini hebt genoemd" aldus de Groningse chauffeur.

Ik schiet in de lach en leg hem uit dat mijn naam Wini is en dat de ontwerpers van mijn logo 'O'Happens' de M hebben omgedraaid in het logo en zo de Mini Wini is geboren. De man maakt snel een foto zodat ik alsnog naar mijn afspraak kan.

mag-ik-op-de-foto

op

wini, fun