Mijn nieuwe kleine 'grote' vriendin

senna-en-wini
De komende week heb ik een logeetje. Senna, een Beageltje, oftewel een hond. Op zich is dat niet zo bijzonder maar voor mij wel want ik ben namelijk bang voor honden. Als ik een hond op straat tegenkom krijg ik last van hartkloppingen en klotsende oksels. Ik heb deze week dan ook uitgeroepen tot 'de week van de hondentherapie'.

Vanochtend om tien uur stond ze voor de deur. Voor Senna ben ik overigens niet bang, we vinden elkaar zelfs heel lief, ze is mijn nieuwe kleine 'grote' vriendin.

We zijn al een stukje wezen wandelen en ook dat ging bijzonder goed. We kwamen twee honden tegen en dit keer ging dat niet gepaard met klotsende oksels en hartkloppingen. Wie weet gaat de therapie nog werken ook.

Maar dit is nog maar de eerste dag, nog zeven te gaan...

op

wini