Na acht jaar terug bij de 'Sinneboatrace'

zonneboten
In tweeduizendzes studeerde ik af aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden waar ik de opleiding Communicatie Management heb gevolgd. Mijn afstudeerstage heb ik volbracht bij PS-Produkties in Leeuwarden. PS was toen en is ook nu nog verantwoordelijk voor de communicatie van de Solar Challenge.

Dit was de allereerste keer dat de Solar Challenge plaats vond. Een geweldig evenement waar ik ontzettend veel geleerd heb en waar mijn netwerk geëxplodeerd is.

In april van dit jaar werd ik gebeld door de directeur, Albert Bosscha, of ik nog wat tijd over had voor een klus voor de Solar Challenge. Mijn eerste reactie was nee, ik heb het druk, maar als je aan het begin van een project hebt gestaan is nee zeggen geen optie en dus werd mijn nee een JA.

Inmiddels zitten we vol in de race. Ik ben verantwoordelijk voor de hospitality en geniet van het feit dat ik een beetje terug ben. Het is een soort reünie terwijl ik nog zo jong ben ;).

Als je in de gelegenheid bent om deze futuristische boten nog ergens te zien raad ik je dat zeker aan. Ze varen nog langs Sneek, Harlingen en Leeuwarden. Bekijk hier de route.

op

Friesland, wini